• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 28 Şubat 2020, Cuma

BAŞKAN HALKI DİNLİYOR

Başkanımız Faruk Demir "Halk Günü" toplantısında hemşerilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

BAŞKAN DEMİR, ATSO BAŞKANI DEMİRCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DEMİR, BİRİM MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI YAPTI

ARDAHAN’IN İŞGALDEN KURTULUŞUNUN 99. YILI KUTLANDI

Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü törenlerle kutlandı. Valilik binası önünde başlayan etkinlik Yanık Camii’ ne kadar olan yürüyüşün ardından sona erdi.

BAŞKANIMIZ FARUK DEMİR’İN 99. KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

​Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Ardahan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

SERKA´NIN 71. OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BUZ SARKITLARI TEMİZLENDİ

Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından kent merkezinde dondurucu soğuklar çatılarda buz sarkıtlarının oluşmasına neden oldu.

KAMUOYU AÇIKLMASI

BAŞKAN DEMİR’DEN İLÇELERE ÇIKARMA

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir ilçelere çıkarma yaptı. Başkan Demir bu kapsamda; Posof, Damal, Hanak, Çıldır ve Göle’yi ziyaret etti.

‘HALK GÜNÜ’ TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Ardahan’ımız Sosyal-Demokrat ve Halkçı Belediyecilik ile yönetiliyor. Her Çarşamba olduğu gibi ‘Halk Günü’ toplantılarımız devam ediyor

MERA VE YAYLALARIN KULLANILMASI VE KİRALAMA TOPLANTISI

Ardahan’da Mera ve Yaylaların Kullanılması ve Kiralama

BAŞKANIMIZ, İLÇE KAYMAKAMLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Faruk Demir, Posof, Damal ve Hanak Belediyeleri ziyaret ederek, belediye başkanlarıyla yatırımlar ve çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu.

KARLA MÜCADELE DE FARKLI DÖNEM, FARKLI YÖNTEM!

Ardahan'da Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

ŞEHİDİN VAR ARDAHAN

ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI BAŞLADI

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞ BAŞINDA!

Ardahan Belediyesi başlayan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.

SERKA ONAYLADI, PROJELER HAYATA GEÇİYOR!

ARDAHAN’DA ARTIK SOKAK HAYVANLARININ DA EVİ VAR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in talimatı ile sokak hayvanları için şehir merkezine kulübeler yerleştirildi.

HALK GÜNÜ TOPLANTIMIZ DEVAM EDİYOR

ŞEHİDİN İSMİ POLİS KARAKOLUNDA YAŞAYACAK

Şehidinin İsmi Polis Karakolunda Yaşayacak

YENİ MECLİS ÜYESİ BULUT MAZBATASINI ALDI

Yeni Meclis Üyesi Bulut Mazbatasını Aldı

ARDAHAN BELEDİYE DEPREM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Ardahan’dan Yardım Eli

ARDAHAN-KARS-IĞDIR TANITIM GÜNLERİ ANKARA’DA BAŞLADI

Belediyemiz, Ankara Altınpark Fuar Merkezi'nde, Ardahan, Kars, Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİFED) öncülüğünde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen “Tanıtım günleri" etkinliğine katıldı.

HER ÇARŞAMBA BAŞKAN HALKI DİNLİYOR

Artık her Çarşamba 'Halk Günü' toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Sarıkamış Harekatı’nın 105. yıl dönümünde donarak şehit düşen 90 bin askerimiz için anma yürüyüşü gerçekleştirdik.

BAŞKAN DEMİR'DEN ARDAHAN HALKINA İKİ GÜZEL HABER

Bugün Kars’ta Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katıldık.

ESNAF ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Belediyedeki çalışmalarımızdan fırsat buldukça esnafımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz.

SAHADA ÇALIŞAN PERSONELİMİZE KIŞLIK BOT DAĞITIMI

İşçilerimize ayakkabıları hediye olarak gönderen iş insanı Ardahan Sevdalısı Selçuk Orak’a teşekkür ediyoruz.

İHALE DOSYALARI YARGIYA TAŞINIYOR

Ardahan belediye başkanı Faruk Demir, Ardahan kamuoyunda tartışmalara neden olan kapalı otopark ihalesi ve AVM ile ilgili yargı sürecini başlattığını duyurdu.

BAŞKAN DEMİR'İN TALİMATIYLA MEZARLIKLAR YENİLENİYOR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in talimatıyla Ardahan’da cenaze hizmetlerine yeni bir soluk geldi.

ARDAHAN BELEDİYESİ'NE AMBULANS HİBE EDİLDİ

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in girişimleriyle Sağlık Bakanlığı tarafından belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere daha önceden ambulans olarak kullanılan bir adet araç hibe edildi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!