• 18 Nisan 2024, Perşembe

ÇOCUKLARA EĞİTİM SETİ, BÜYÜKLERE MASKE! #EVDEKAL ARDAHAN

Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlarımız için mahallelerde maske ve çocuk eğitim setleri dağıttık. Ardahan Başkanımız Faruk Demir vatandaşlarımıza bir kez daha evde kal çağrısı yaptı.

Büyüklere maske, çocuklara eğitim seti…

Yeni-Sosyal Belediyecilik anlayışımız ile halkımıza bu zor günlerde psikolojik destek olmak için mahalleleri ziyaret ederek sokağa çıkma yasağı bulunan çocuklarımıza eğitim seti, büyüklerimize ise maske dağıttık.

Atatürk mahallemizden başlayan maske ve eğitim seti dağıtma programı İnönü mahallesinde sona erdi. Programa Belediye Başkanımız Faruk Demir’de katıldı.

Başkan Demir, mahallelilerle sohbet etti, maske hediye etti. Evde kalın çağrısını bir kez daha yineledi.

Başkan Demir, Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında okulların tatil olması ve 20 yaş altı çocuk ve gençlere getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde vakit geçirmeleri için eğitim ve satranç seti hediye etti.

Başkan Demir:  “Değerli hemşerilerim ’Korona virüs salgını ile mücadelede özelikle evde kalan yaşlılarımız ve çocuklarımız sıkılmaya başladılar, internet bağımlısı olmaya başladılar bizlerde belediye olarak psikolojik destek olmamız gerekli.

Onun için biz maskenin yanında öğrencilerimiz için eğitim seti ve satranç seti var olanaklarımız doğrultusunda evlerinde sıkılan ve internet ile televizyon dışında yapabileceğim bir şey yok diyen ve okumak isteyen yurttaşlarımızda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk Kitabının yanında belediyemizin atölyesinde dikilmiş olan çantamızı hediye ediyoruz.  Evde kalan yurttaşlarımıza psikolojik destek olmaya çalışıyoruz.

Bu çalışmamızı da en sevdiğimiz Mahallerimizden biri olan Atatürk Mahallemizden başlattık ”dedi.