ZABITA EKİPLERİMİZ KORONA DENETİMİNDE

65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından Ardahan Belediyesi Zabıta Ekipleri denetim yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı uygulandı.

Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatıyla, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz parklardaki bankların kullanılmasına engel olmak için şerit çekti ve uyarı notları yerleştirdi.

Ekiplerimiz broşürlerle esnafı salgın hastalıklara karşı bilgilendirdi. Özellikle toplu taşıma, otobüs durakları ve otogarda hijyen konusunda hassas davranılması için vatandaşı ve işletme sahiplerini uyardı.

Zabıta Ekipleri vatandaşa ‘EVDE KAL’ çağrısı yaptı.