Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Köksoy, Korucuların Yemin Törenine Katıldı

Başkan Köksoy, Korucuların Yemin Törenine Katıldı

Ardahan’ın kırsal bölgelerinde görev yapmak üzere alınan 50 yeni güvenlik korucusu, İl Jandarma Komutanlığı’nda ki törende yemin ederek göreve başladı.

Yemin törenine Vali İbrahim Özefe, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl emniyet Müdürü Ayhan Taş, korucular ve korucu aileleri katıldı.

İki haftalık askeri eğitimin ardından düzenlenen törende korucular, üzerinde Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyarak yemin etti.

Vali İbrahim Özefe, göreve başlayan korucuların aktif olarak Jandarmayla birlikte görev yürüteceğini belirterek, “Vazifenizde başarılar diliyorum. Cenabı Allah, askerimizin, polisimizin, güvenlik korucularımızın yardımcısı olsun. Ardahan’ımız güvenli, huzurlu bir kent fakat güvenlik birimlerimiz her şarta, her göreve hazır olmak durumundadır. Sizin, görevlerinizde göstereceğiniz titizlik; bu devletin, bu aziz milletin birliğine, beraberliğine ve geleceğine büyük katkılar sunacaktır. Ben görevlerinizde muvaffak olmanızı diliyorum” dedi.

14:17, 06.03.2017