Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sigaranın Zararları ve Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı konulu konferans verdi

Belediyemiz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda; Ardahan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof.Dr Sadık Ardıç, Sigaranın Zararları ve   Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı konulu konferans verdi.

Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleşen konferansa, Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy, Ardahan İl Genel Meclis Başkanı Sayın Taviddin Coşkun, Ardahan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Çetin Demirci, İl Sağlık Müdürü Sayın Ulaş Şentürk, Kurum Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

16:10, 16.03.2017