Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAL FESTİVALİ BAŞLADI

BAL FESTİVALİ BAŞLADI

Ardahan Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Ulusal Kültür ve Bal Festivali, açılış programı ile başladı.

Milli Egemenlik Parkı’nda ki açılış programına Valimiz Sn. Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy, Tugay Komutanı Sn. Hasan Kaymaz, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber,AK Parti İl Başkanı Sn. Yunus Baydar, Jandarma Komutanı Sn. Garip Gümüş, Emniyet Müdürü Sn. Ayhan Taş, Belediye Meclis Üyelerimiz, Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, halk ozanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’un açılış konuşmasının ardından programda Ardahan Belediyesi Kış Güneşi Halk Dansları Topluluğu Kafkas oyunu sergiledi, minikler keman dinletisi büyük beğeni topladı. Festival açılışında sahne alan yöresel halk ozanları ise sazlı sözlü değişler söyleyerek programa renk kattı.

Programın ardından Belediye Konferans Salonunda Ardahan Balı hakkında konferans düzenlendi.

20:46, 25.08.2017