Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAL FESTİVALİ, ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE SONA ERDİ

BAL FESTİVALİ, ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE SONA ERDİ

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Ulusal Bal Festivali, üçüncü gününde düzenlenen eğlence programı ve konser ile sona erdi.
Etkinlik kapsamında Çamlıçatak Ormanı Mesire alanında ki üçüncü gün etkinliklerinde halk ozanları ve yerel sanatçılar sahne aldı.  Balardahan ezgilerinin seslendirildiği programda, halk oyunları yarışması düzenlendi, Selma Geçer ve yerel sanatçılar konser verdi.

Festival kapsamında akşam ise Ardahan Kalesi’nde konser düzenlendi. Halk Müziği sanatçısı Burhan Yıldırım ile Kolpa grubunun da sahne aldığı konsere çok sayıda katılım oldu. Konser, gecenin ilerleyen saatlerinde sanatçı Yudum’un seslendirdiği türküler ile sona erdi.

Konsere, Vali Sn.Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Sn.Faruk Köksoy eşi Sn. Cevriye Köksoy, protokol üyeleri, sanatçılar, halk ozanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, üç gün boyunca dolu dolu geçen Festival sonunda yaptığı açıklamada, “Üç gün boyunca bizlerle birlikte olan, coşkumuzu, heyecanımızı ve Ardahan’ın güzelliklerini bizlerle birlikte yaşayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Festivalde aldığımız olumlu tepkiler ve katılım, bizlere bu festivali yapmakta ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi.

Biz, inşallah bu festivali, önümüzdeki yıllarda üzerine artı etkenler katarak daha güçlü bir organizasyonla yapacağız. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

16:09, 28.08.2017