Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK KÖKSOY'UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK KÖKSOY'UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy; 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında 95. Yıl dönümünü kutladığımız ”30 Ağustos Zaferi” Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir, diyen Başkan Köksoy; "30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran, milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu inançlı onurlu ve kahramanca bir mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir.

Aziz Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı, milletimizin azmi ve gayreti sayesinde, Gazi Mustafa Kemal’in hedeflediği, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin güçlü, Milletimizin huzurlu olması,  Şehitlerimiz’ inde Ruhunu şad edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle,
Ardahanlı hemşerilerimizin,Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zafer yolunda canlarını feda eden İstiklal Savaşı kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

18:55, 29.08.2017