Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN KÖKSOY’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

BAŞKAN KÖKSOY’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte Kurban Bayramının birinci gününde  Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Bilmez ve Başkan Köksoy, hastanenin acil servisi ve yatan hasta ünitelerinde ki hastalarla görüşerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu, bayramlarını tebrik etti.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Tugay ve Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte Şehit İbrahim Küçük ile Şehit İnan Akçam’ın ailelerine de bayram ziyaretinde bulunarak, ailelere iyi bayramlar dileğinde bulundu.

Ayrıca akşam saatlerinde Başkan Köksoy, şehir merkezinde ev ziyaretlerinde bulundu. Bayramlarını tebrik etti.

15:04, 02.09.2017