Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HALİLEFENDİ MAHALLESİ’NDE ‘HALK GÜNÜ’ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

HALİLEFENDİ MAHALLESİ’NDE ‘HALK GÜNÜ’ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Halilefendi Mahallesi’nde ‘Halk Günü’ toplantısı gerçekleştirdi. Halkın tamamına ulaşmak, sorun ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm önerilerini istişare etmek amacıyla mahallelerde yapılmaya başlanan halk günü toplantılarının üçüncüsü Halilefendi Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Cemal ve Zekiye Vatan Ortaokulu’nda, Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Salih Kalkan ve diğer yetkililer ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini değerlendirdi.

Vali Bilmez mahalle buluşmasında yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız ve kurum amirlerimizle birlikte il merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde zaman zaman halkımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla aynı ortamı paylaşmak, varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini yerinde değerlendirmek amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Bu üçüncü mahalle toplantımız. Bugün de ilimizin en eski mahallesi ve yerleşim yeri olan Halilefendi Mahallesinde sizlerle bir aradayız. Sohbet edeceğiz, sorunlarınızı, sıkıntılarınızı, taleplerinizi dinleyeceğiz. İnşallah toplantımız hayırlı sonuçlar doğuracak. Duyarlılık gösterip katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Köksoy da, mahalle buluşmasına öncülük ettiği için Vali Bilmez’e teşekkür ederek, “Halilefendi Mahallemiz ilimizin en eski yerleşim yeri. Sizlerin sorunlarını burada Sayın Valimizin öncülüğünde dinleyeceğiz ve kendi görev alanımızla ilgili olarak gerekli notları alarak çözümü noktasında neler yapabileceğimizi paylaşacağız” diye konuştu.

18:52, 28.12.2017