Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Ardahan Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Yeni bir yıla daha huzur ve güven ortamı içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adım atılacak olan 2018 yılının; ülkemize, İlimize ve tüm insanlık alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Emperyalist devletlerin eliyle yeryüzünde süregelen haksızlığın, zulmün son bulacağı, İslam Coğrafyasının yeniden ulvi bir dirilişle dirilerek güven toplumu olarak insanlığa yeniden yol göstereceği bir büyük geleceğin, başlangıcı olmasını diliyorum.

Başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere kamu çalışanlarının, yerel yöneticilerin, hemşerilerimizin, halkımızın, milletimizin sağlık ve huzurla bir yeni yıl ve yıllar geçirmelerini diliyor, bizlere bu coğrafyayı vatan olarak bırakan ecdadımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ardahan için çalışmalarımıza kesintisiz olarak devem etme kararlılığı ve inancıyla bütün halkımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.

14:40, 30.12.2017