Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKANIMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKANIMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardahan Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçiler için kadro müracaat başvuruları başladı.

Belediyemizde oluşturulan başvuru masasında sıra bekleyen işçileri ziyaret eden Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, işçilerle bir süre sohbet ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Taşeron düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Köksoy, açıklamasında; “Hükumetimiz tarafından çıkarılan 696 sayılı KHK ile getirilen haklar kapsamında yüz binlerce taşeron işçisi gibi belediyemizde çalışan ve şartları uygun olanlar da Belediye bünyesindeki Şirkete geçmek için“2 Ocak tarihi itibari ile müracaatları başladı.

Bu vesileyle iscilerimize hayırlı olmasını dileyerek, Öncelikler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'a, hükümetimize, Çalışma Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

18:33, 03.01.2018