Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİSİNDEN AFRİN HAREKATINA TAM DESTEK

ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİSİNDEN AFRİN HAREKATINA TAM DESTEK

06.03.2018 tarihinde yapılan meclis toplantısında Ardahan Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Faruk Köksoy; Afrin’de yapılan “Zeytin Dalı” operasyonunun desteklenmesi amacıyla, konunun gündeme alınarak görüşülmesini oylamaya sundu.  Söz konusu konu oy birliği ile kabul edildi.

Ardahan Belediye Meclisi olarak; "Devletimizin bekasına, milletimizin birliğine ve kardeşliğine uzun dönemdir yönelmiş hain terörist odaklara ve onları besleyen emperyalizime karşı, Güvenlik Güçlerimizin sınır dışında (Afrin'de) icra ettiği "Zeytin Dalı" operasyonunu desteklediklerini ve Devletimizin yanında olduklarını ifade ederek,  Zeytin Dalı operasyonunda görevli Güvenlik Güçlerimize; Ardahan İlimizin ürünü olan kaşar peynirinin gönderilmesi ve Mehmetçik Vakfı hesabına para yatırılması kampanyasının başlatılması “konusu, meclisce oybirliğiyle kabul edildi.

16:33, 13.03.2018