Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sanatçılar Arü’de Buluştu.

Sanatçılar Arü’de Buluştu.

Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi koordinatörlüğünde 2. Uluslararası Dünya Sanat Günü Çalıştay ve Sergisi Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu Sergi Alanı’nda gerçekleştirildi.
Serginin açılışını Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ve sanatçılar gerçekleştirdi.

Ardahan ve yaşam temalı eserleri inceleyen konuklar eserler hakkında bilgiler aldı. 24 Nisan 2018 tarihine kadar açık kalacak sergi konuklarını ağırlamaya devam edecek.

Çalıştaysa, Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Gazi Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Kırgızistan Manas Üniversitesi akademisyenlerinin yanı sıra Japonya, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Güney Kore ve Bulgaristanlı sanatçılar katıldı.

16:10, 16.04.2018

<< Önceki Haber