Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BELEDYEMİZ TARAFINDAN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

BELEDYEMİZ TARAFINDAN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Belediyemiz tarafından Ramazan ayında her yıl geleneksel getirilen halk iftarı, bu yıl da kapalı semt pazarında gerçekleştirildi.

İftar programına Vali Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay, Yüksek Mühendis Halil İbrahim Dursunoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, AK Parti İl Başkanı Mutlu Şanlıtürk, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, belediye meclis üyeleri belediye birim müdürleri ve yaklaşık Dokuz yüz (900) kişi iftar yemeğinde buluştu.

Burada konuşan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu programda bizlere sponsor olan Türksel İletişim Şirketine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Şimdiden Ramazan bayramınızı da tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Atalay ise, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve katılımcıların Ramazan bayramını kutladı.

11:13, 13.06.2018