Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SERHAT ARDAHAN SPOR’DAN BAŞKAN KÖKSOY'A ZİYARET

SERHAT ARDAHAN SPOR’DAN BAŞKAN KÖKSOY'A ZİYARET

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahan Spor Kulüp Başkanı Fakir Yılmaz, kulüp yöneticileri, teknik kadrosu ve sporcuları ile birlikte Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette açıklama yapan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, açıklamasında; Serhat Ardahan spor kulübü yönetiminin ve oyuncularının kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ardahan'ın özlemini duyduğu başarıları yakalayacak bir kulüp olmak için gereken her şeyin yapılması gerektiğini.

Bir şehrin tanıtımı anlamında sporun büyük katkılarının olduğunu kentin geleceği ve tanıtımı açısından spor en önemli unsurdur.

Biz Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar desteği vereceğiz. Ben şimdiden hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Serhat Ardahan Spor Kulüp Başkanı Fakir Yılmaz, ise; "Serhat Ardahan Spora her anlamda destek veren Ardahanlılara çok teşekkür ediyorum.

Yeni Yönetim Kurulu olarak görev dağılımını yaptıktan sonra, geleceğiyle ilgili görüştüğümüz Belediye Başkanı Faruk Köksoy, maddi ve manevi anlamda destekler verip, şu anda Teknik heyet ve futbolcularımıza konaklama ve elinden gelen çabayı gösterdiği için Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’a çok teşekkür ediyoruz.

13:17, 26.06.2018