Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Atalay & Güngör Ailesinin Mutlu Günü

Atalay & Güngör Ailesinin Mutlu Günü

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ın yeğeninin nikahını kıydı.

Belediyemiz Çok Amaçlı Solunda gerçekleşen nikah töreninde (Emrah Atalay& Cansu Güngör)  çiftin nikah şahitliğini AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve İl Genel Sekreteri Anıl Aksel yaptı.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, “Evlilik kutsal bir müessesedir. Sizin bu kutsal müesseseye sımsıkı sarılacağınıza, iyi ve kötü günde birbirinize destek olacağınıza inancım tamdır” dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,  “Hoşgörü, saygı ve sevginin hiç eksik olmadığı bir yuvada mutluluklarınız daim olsun. Allah mesut etsin” dedi.

17:08, 29.06.2018