Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » NİKAH SALONLARINDA 08.08.2018 YOĞUNLUĞU

NİKAH SALONLARINDA 08.08.2018 YOĞUNLUĞU

Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftlerden Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Aybora Pehlivan ile Sema Çolak, 08.08.2018 tarihinde mutluluğa evet dedi.

Nikahı kıyan Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, nikahta yaptığı konuşmada, Özel bir tarih olması nedeniyle çiftlerin bugün nikah kıydırmak istediklerini belirten Başkan Köksoy, "Yeni evlenen çiftlere ömür boyu mutluluk diliyorum. Memleketimize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirsinler. Aile fedakarlık üzerine kurulur. Bu nedenle karşılıklı fedakarlık önemli." dedi.

Başkan Köksoy, nikah sonrası çiftlere Ardahan'ın yemeklerinin yer aldığı bir kitap hediye etti.

15:57, 09.08.2018