Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Ak Parti Doğu Anadolu Bölgesi Yerel Yönetimlerden sorumlu Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın,  İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Çoşkun, Göle Belediye Başkanı Akın İsmail Oğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldı.

18:13, 10.09.2018