Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN KÖKSOY ADNAN MENDERES, DIŞİŞLERİ BAKANI FATİN RÜŞTÜ ZORLU VE MALİYE BAKANI HASAN POLATKAN DÜZENLENEN BASIN AÇIKLA

AK Parti İl Başkanlığı’nın Başbakan Adnan Menderes'in idamına yönelik, Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlediği basın toplantısına Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Coşkun ve parti teşkilatı katılım sağladı.

Başkanımız Faruk Köksoy, “Milletinin sevdalısı, hizmet sevdalısı, müthiş bir nezaket sahibi, entelektüel birikimi fevkalade yüksek bir devlet adamı olarak iktidara gelmiş olan milletin sevgilisi Adanan Menderes, Fatih Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan, kuklacıların talimatlarıyla maalesef aklı kesmeyen, öngörüsü olmayan, sloganik hareket eden bir cuntanın darbesi sonucu idam edilmiştir.

AK Parti Genel Merkezi, bu fevkalade, travmatik ve milleti derinden yaralayan idamın yıl dönümünde farkındalık oluşması için Türkiye geneli ortak açıklamada bulunmuştur. Türkiye’de bir daha böyle hadiseleri asla istemiyoruz. Millet olarak, halk olarak istemiyoruz. Gençlik bu konuda bilince erdi.

15 Temmuz’da milletimiz bunu sokaklara dökülerek gösterdi. Artık milletinin derdiyle dertlenen, milletine hizmet eden liderlere halkımız, milletimiz, sahip çıkmaktadır. İnşallah milletimizin temel derdi olan devletin bekası, milletin birliği, kardeşliği, vatanın bölünmezliği, bayrağın dalgalanması ve ezanın susmaması gibi temel inançlarımız bizim nesiller boyu hücrelerimize kadar işlemiştir ve inşallah böyle bir darbe teşebbüsleri olmayacaktır” dedi.

19:14, 17.09.2018