Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATIKSU ARITMA TESİSİ AÇILIŞA HAZIR

ATIKSU ARITMA TESİSİ AÇILIŞA HAZIR

İller Bankası Erzurum bölgesi teknik ekipleri, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonucu, projesi belediyemizce yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi inşaatının geçici kabul aşamasına gelmiş olmasından dolayı, tesiste yapılan incelemeler sonucu geçici kabulü yapıldı.

Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, "Belediyemizin önemli çevre projelerinden olan atık su arıtma projemiz, ihale bedeli yaklaşık 10 milyon lira ile hayata geçti.

Bu projeyle artık kanalizasyonun yarattığı kötü etkiler ortadan kalkacak, Kür nehrimiz temiz kalacak ve doğamızın kirlenmesinin de önüne geçilmiş olacak. Bu nedenle çok fazla önemsediğimiz bir projeydi.

Geçici kabulünü, İller Bankası yetkilileriyle birlikte yaptık. Ben, emeği geçen İller Bankası yetkililerine, görevlilerine, yüklenici firmaya ve belediyemiz görevlilerine teşekkür ederim" dedi.

09:59, 28.09.2018