Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BELEDİYEMİZİN PROJELERİNDEN TARİHİ ÇELİK KÖPRÜ, YAYALARA HİZMETİNİN YANINDA ARTIK KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİNE DE EV SAHİPL

Ardahan Kültür ve Sanat Günleri, Kür Nehri üzerinde bulunan tarihi çelik köprü üzerinde yazarların okuyucularıyla buluşmasıyla başladı.

Valimiz Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy ile birlikte, Ardahan Kültür ve Sanat Platformu bünyesinde ki yazarlarca, Kür Nehri üzerinde bulunan tarihi çelik köprüde açılan kitap stantlarını ziyaret etti.
Tarihi Çelik Köprünün resterasyonu, Ardahan Belediyesi ve Karayolları 18. Böl. Müd. İşbirliği ile tamamlanmış ve hizmete açılmıştı.

14:52, 01.10.2018