Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN KÖKSOY’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KÖKSOY’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Köksoy, mesajında; “Muhtarlık, vatandaşın sorunlarını ulaştırabildiği ilk nokta olmakla beraber sorumluluk bölgelerindeki maddi durumdan yoksun insanların ihtiyaçlarının karşılanmasında da etkin rol oynamaktadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve destekleriyle muhtarlarımıza gereken önem ve değer verilmekle beraber mahalli idareciler olarak muhtarlarımızla şehrimizle alakalı çalışmalarımızda istişare halindeyiz.

Bu düşüncelerle ilimizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü ”nü kutluyor, görevlerini fedakarca yürüten tüm muhtarlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

16:47, 19.10.2018