Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » " ARPA EKİLİP POŞET BİÇİLEN ALANLARDAN ETRAFI AĞAÇLANDIRILMIŞ, KATI ATIKLARIN AYRIŞTIRILARAK DEPOLANDIĞI SAHADAN KARELER

Katı Atık Düzenli Depolama projesi;

Şehir merkezine 4 km. uzaklıkta bulunan vahşi (düzensiz) atık alanında toplanan çöplerin çevreye ve tarım arazilerine vermekte olduğu zararların önüne geçilebilmesi için belediyemiz tarafından yaklaşık 10 milyon TL bütçe ile hazırlanan Ayrıştımalı Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin yapımına 2015 yılı içerinde başlanmıştır.

2018 yılı sonunda tamamlanacak olan proje, 98.000 m² alanda planlanmış olup çevre kirliliğinin önüne geçilecek geri dönüşüm sağlanacak ve tarım arazileri korunmuş olacaktır.

09:53, 06.11.2018