Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Anketler Köksoy Diyor

Anketler Köksoy Diyor

ARDAHAN’da mahalli idareler seçimi öncesi partilerde aday belirleme süreci devam ederken, iktidar partisinde yapılan anketler ve kamuoyu araştırmalarında mevcut Belediye Başkanı Faruk Köksoy açık ara önde çıkıyor.

Kentte seçim hareketliliği iyiden iyiye kendisini göstermeye başladı. AK Parti’nin koltuğu koruma, CHP ve MHP’nin de başkanlığı kazanma çabaları her geçen gün biraz daha belirginleşmeye başladı.

CHP’de çok sayıda aday adayının bulunması dolayısıyla parti henüz il merkezinde adayını açıklayamadı. MHP’de eğitimci Halil Kaçar’ın isminin dillendirildiği gözlenirken iktidar partisi AK Parti’de ise aday başvuruları hafta başında başlamasına rağmen Erdal Başdemir’in dışında henüz başvuru yapan olmadı.

ANKETLER KÖKSOY DİYOR

Kentte en sıcak bekleyiş AK Parti’de yaşanırken, yerel medya organları da anketler başlattı.

Ardahan’ın alt ve üstyapısının tamamlanmasıyla birlikte yaşanan olumlu gelişmeler ve kentte sosyal belediyecilik anlayışının hakim olmasıyla birlikte, mevcut başkan Köksoy’a olan ilgi bu anketlerde kendisini gösterdi.

Başkanlık yaptığı dönemlerde, görüş ayrımı yapmaksızın her kesime eşit hizmet ulaştırarak kent sakinleriyle gönül bağı kurmayı başaran Köksoy’un, partisinin takdiri ve kamuoyu yoklamalarının olumlu etkisiyle yeniden aday gösterilmesi bekleniyor.

Öte yandan, Köksoy’un anket sonuçlarında birinci çıkması, AK Parti’de adı geçen birçok ismin çekimser kalmasına sebep olurken, yeni adayların ortaya çıkmasının da güçleştiği gözleniyor.

Dinçer AKTEMUR

17:47, 10.11.2018