Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK KÖKSOY, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında: “Engelli vatandaşlarımızın normal bir yaşam sürdürmeleri için toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğini dile getirerek bedensel, zihinsel farklılıklarımızı birer engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp, başka hayatların havasını da cesaretle soluyabilirsek, aramızdaki bütün engelleri aşabiliriz demektir.

Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlayacak engelleri ortadan kaldırmayı, insanlığımızın ve inancımızın bir gereği olarak öncelikli sorumluluk olarak görmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, yürekleri sevgi ile dolu olan engelli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

11:38, 03.12.2018