Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN KÖKSOY'UN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KÖKSOY'UN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı yayınladı.

Gazetecilerin ve basının gelişmiş ülkelerin vazgeçilmezleri olduğunu ifade eden Başkan Köksoy, mesajında; “Gazeteciler ve basın mensupları her zaman önemli bir misyon üstlenmişlerdir.

Toplumu bilgilendirmede, önemli katkı yapan ve olaylara objektif yaklaşan, basın emekçileri her bakımdan kutsal ve zor bir görevi ifa etmektedirler.

Gazetecilik, Çağımızın en dinamik mesleklerinden biridir. Doğru ve tarafsız medyanın rolü, bir ilin gelişmesinde de önemli katkıları vardır.

Bu vesileyle, başta ilimizde yaşanan her türlü olayı takip ederek bize aktaran, kamuoyunu bilgilendiren Ardahanlı değerli basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

10:48, 11.01.2019