Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN Belediye Başkanı AK Partili Faruk Köksoy, Ankara’da, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempo

ARDAHAN Belediye Başkanı AK Partili Faruk Köksoy, Ankara’da, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu"na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen sempozyuma katılan Başkan Köksoy, twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak altına, “Günün özeti; Hem şehri hemde nesli birlikte imar etmek, Şehir imar edilip, nesil ihmal edilirse gün gelir, ihmal edilen nesil şehri imha eder” yazdı.

Belediye Başkanlığı dönemi boyunca kenti yeniden imar etmek için çalışan, bu süreçte özellikle gençlere yönelik sosyal faaliyetlerini de aralıksız devam ettiren Köksoy’un, paylaşımında ki ifadelerde kendisinden bir şeyler bulduğu gözlendi.

11:11, 11.01.2019

<< Önceki Haber