Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ, 31 MART SEÇİMİNDE ADAY GÖSTERDİĞİ MERKEZ, İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI.

AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları dün belli oldu. İl Başkanlığı tarafından tüm adayların belli olmasıyla birlikte, Gençlik Merkezinde geniş katılımlı “Aday Tanıtım Toplantısı” düzenlendi.

Eski Ulaştırma Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Merkez adayı Yunus Baydar, Çıldır adayı Kemal Yakup Azizoğlu, Göle adayı İlhan Gültekin, Posof adayı Cahit Ulgar, Hanak adayı Taşdemir Çoban ve tek kadın aday olan Damal adayı Özge Derdiyok sahneye davet edilerek katılımcılara tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında İl Başkanı Hakan Aydın, Merkez adayı Yunus Baydar, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Milletvekili Orhan Atalay ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan birer konuşma yaparak, partililerden yerel seçimde çok çalışma sözü aldılar.

Gençlik Merkezindeki 31 Mart yerel seçimleri aday tanıtım programdan sonra; AK Parti MYKK Üyesi (Eski Ulaştırma Bakanı) Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ardahan Belediye Başkanı Adayı Yunus Baydar, Avukat Yusuf Demirci ve partililerle birlikte, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’u makamında ziyaret ettiler.

10:11, 17.01.2019