Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK KÖKSOY, YENİMAHALLE ATATÜRK İLK ÖĞRETİM OKULUNDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI.

İçinde yaşadığımız dünyayı, merak ediyor anlıyor ve anlamlandırıyoruz. Peki, söz konusu eğitim olduğunda merak kendine ne kadar yer buluyor? Merak duygusunun öğrenme ile ilişkisini daha iyi anlamak isteyen tüm merak edenler için okuma saatlerinde buluşuyoruz. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzün il genelinde başlatmış olduğu 7'den 70' e "Ardahan Okuyor" projesi kapsamında Belediye Başkanımız Faruk Köksoy ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yıldız Dede Okuma grupları ile bir araya gelerek, öğrencilerimizin okudukları kitapları değerlendirdikleri etkinliğe misafir oldular. Okudukları kitapları değerlendirdikleri bu etkinlikte paylaşmak isteyenler okudukları kitapların hoşlarına giden bölümleri, paylaşmak istedikleri yerleri birbirleriyle paylaşıp görüş alışverişinde bulundular.  Okumak bireye yeni ufuklar açar yeni hayatlarla tanıştırır, bireyi teknoloji bağımlılığından korur, aile içi iletişimi artırır. Kitaplar en yakın dostumuz, en sihirli dünyamızdır. Okuyan bir Ardahan için el ele...

15:05, 12.03.2019