Köylü Milletin Efendisidir
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN DEMİR POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN DEMİR POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, düzenlenen törenle kutlandı.

Ardahan Valiliği önünde düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Düzenlenen törene, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Faruk Demir, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Kırış, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Masatlı, yaptığı konuşmada Türk Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Daha sonra günün anlam ve önemini ifade eden yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.

23:05, 17.04.2019

Haber Fotoğrafları