Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Demir´in Çağrısına Duyarsız Kalmadılar!

Başkan Demir´in Çağrısına Duyarsız Kalmadılar!

Belediye Başkanı Faruk Demir´in sokak hayvanları için yapmış olduğu çağrıyı dikkate alan duyarlı vatandaşlar yardım yapmaya devam ediyor.

LÜTFEN ÇİÇEK GÖNDERMEYİNİZ!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Başkan seçilmesinin ardından Ardahan Belediye Başkanlığımı uzaktan, yakından kutlamak amaçlı lütfen çiçek göndermeyiniz. Onun yerine; hayvan barınağımıza ve sokak hayvanlarımıza mama veya karşılığında sokak hayvanları bağış hesabımıza desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde çağrıda bulunmuştu.

Vatandaşlar çağrıya duyarsız kalmayarak mama ve maddi destekte bulundular.

5 Nisan tarihinde yapılan çağrının ardından şuana kadar 6.398,35 TL nakdi yardım, 15 kg´lık 50 paket kuru mama yardımı yapıldı. Ayrıca, yardımda bulunan duyarlı vatandaşların isimleri Ardahan Belediyesi sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaşılıyor.

ARDAHAN BELEDİYESİ IBAN HESABI

TR 09 0001 0001 4926 4726 7750 02
(Not) Sokak hayvanları bakımında kullanılmak üzere

Kaptanpaşa Mah. İnönü Cad. No:27 75000 Merkez/Ardahan