Köylü Milletin Efendisidir
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Faruk Demir, ATA’nın Huzuruna çıktı

Başkan Faruk Demir, ATA’nın Huzuruna çıktı

Toplantıya katılmak üzere Ankara'ya giden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, diğer  CHP'li belediye başkanları ile birlikte Anıtkabiri ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında heyet ilk olarak Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Heyet, mozolede saygı duruşunda bulundu.

Torun ve belediye başkanları daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Torun, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:
"Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Aziz Atam, Büyük eseriniz CHP'nin yurdun dört bir yanında, genel seçilmiş belediye başkanları ile manevi huzurunuzda bulunmaktan onur duyuyoruz.

Her zaman olduğu gibi hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık yolunda ve halkımızın hizmetinde azim ve kararlılıkla yürüyoruz. Demokrasi özgürlük ve bağımsızlığa olan bağlılığımızla yolumuza devam ediyoruz."
Torun ve beraberindekiler daha sonra İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu.

CHP LİDERİ SESLENDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına yaptığı konuşmada, başarılı olunması durumunda Türkiye'nin yönetimini sağlayabileceklerini söyledi.
Ankara’daki CHP’li Belediye Başkanları toplantısına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’le birlikte Damal Belediye Başkanı Ergin Önal ile Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’da katıldı.

ARDAHAN DOĞUŞ GAZETESİ

08:54, 07.05.2019