Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan Belediye Başkanı olan Faruk Demir, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyareti için Esenyurt’ta gelen Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir’i Esenyurt Belediye binasında başkan yardımcısı Selçuk Günerhan, Dış İlişkiler Müdürü Metin Karakoç Karşıladı. Başkanlık makamına çıkan Demir, bir süre Kemal Deniz Bozkurt,  ile sohbet etti.  Hayırlı olsun temennilerin de bulunan Demir’e Başkan Bozkurt  teşekkür ederek çıkmış oldukları bu yolda başarılar diledi.

Ayrıca Ardahan Kültürevi başkan yardımcısı aynı zamanda Posof Dernek Başkanı, Gazeteci Mihrican Deniz’le de bir araya gelen başkan Demir, çalışmaları ve bölge ile alakalı yapacakları hakkında kısa bilgi verdi.

14:09, 15.05.2019