Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Demir, Kars, Ardahanlı, Siyasetçi ve Gazeteciler Yemekte Buluştu

Başkan Demir, Kars, Ardahanlı, Siyasetçi ve Gazeteciler Yemekte Buluştu

Başkan Demir, Kars, Ardahanlı, Siyasetçi ve Gazeteciler Yemekte Buluştu

Kars ve Ardahanlı Belediye Başkanları, Ulusal medyada yer alan gazeteciler Salı akşamı İstanbul’da yemekli toplantıda bir araya geldiler.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Şişli Belediye Başkanı  Muhammer Keskin, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama, CHP K.Çekmece Belediye Başkan adayı Oruç Oymak,  FOX TV Haber Genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Sabah Gazetesi yazarı Erhan Öztürk ve diğer Gazeteciler Ercan Öztürk, Ediz Zeyrek, Metin Karakoç, Ercan Sarıkaya, Erdal Torunoğulları, Mahir Budak, Yener Kazak katıldı.

Yemek sonrası Kars ve Ardahan bölgesindeki gelişmeler ve yenilenen İstanbul seçimi konuşuldu.

14:45, 15.05.2019