Köylü Milletin Efendisidir
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN DEMİR’İN RAMAZAN BAYRAMI PROGRAMI

BAŞKAN DEMİR’İN RAMAZAN BAYRAMI PROGRAMI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Bayram namazının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlarımızla bayramlaştı.

Burada ki programın ardından Belediye Başkanımız Faruk Demir ile eşi Zuhal Demir, Ramazan Bayramı nedeniyle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Ziyarete Yenimahalle Muhtarı Murat Atacan’da eşlik etti.

Çocuklara oyuncak dağıtan Başkan Demir, yaptığı kısa açıklamada; “Hayır, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizin ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği nice bayramlar dileğiyle. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

17:00, 04.06.2019