Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan’daki Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon uygulama projesi

Ardahan’daki Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon uygulama projesi

Ardahan Belediyesi ile Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi arasında Ardahan ilindeki Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon uygulama projesine yönelik protokol yapıldı.

Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duygu Kaya’nın koordinatörlüğünü yaptığı projeye ait protokol Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Cihan, Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Celal Şahin Ermutlu ve Ardahan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Özcan Çınar tarafından imzalandı.

Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi ile Ardahan Belediyesi arasında imzalanan protokolün 26 Haziran 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceği öğrenildi.

Kaynak: Tacettin DURMUŞ / www.karstanhavadis.com

16:48, 26.06.2019