Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN TOPLU TAŞIMA HATLARI İYİLEŞTİRME PROJESİ YOLCU MEMNUNİYETİ ANKETİ TARTIŞILDI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatıyla Belediyemiz tarafından PALYE Ulaşım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Ilıcalı’ya yaptırılan "Trafik ve yol düzenleme projesi ile toplu ulaşım iyileştirme projesinin sonuçlarını değerlendirme  toplantısı"  düzenlendi.

Proje kapsamında şehirde bulunan şehir içi trafik akışı ile tüm toplu taşıma kalkış, varış saatleri ve yolcu sayıları, vatandaşlarımızın bu konudaki görüşlerini, önerileri, eleştirileri öğrenebilmek amacıyla bir anket çalışmasının sonuçları masaya yatırıldı.

Belediyemiz konferans salonundaki toplantıya; Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Belediye Meclis Üyelerimiz,  İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Şoförler Odası Başkanı Asim Özer ve İl trafik koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.

17:35, 11.07.2019