Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » FESTİVAL ETKİNLİKLERİ

BİTİŞ TARİHİ Devam Ediyor

PROJE TÜRÜ
Sosyal ve Kültürel Etkinlik

PROJE ÖZELLİĞİ İlimizin turistik ve kültürel potansiyeline katkı sağlamak ve ilimizin tanıtımını yapmak

DESTEK TÜRÜ
Ardahan Belediyesi

PROJE ORTAKLARI
Ardahan Belediyesi

PROJE AMACI
Ulusal düzeyde ilimizin tarihi ve kültürel yöresel ürünlerinin tanıtımını yapmak ve bu anlamda hemşericilik bilincini geliştirerek birlik ve beraberlik duygularını aşılamak

PROJE AÇIKLAMASI
Ulusal Kültür ve Bal Festivali dahilinde Çamlıçatak ormanında ve Ardahan kalesinde düzenlenen açık hava konserleri, Ozanların(Aşıkların) bal atışmaları, Azerbaycan ve Gürcistan halk dansları gösterileri, bal yarışmaları, Rahvan at yarışları, halk oyunları yarışmaları ve temel ürün olan bal ve sektörün sorunları ile ilgili paneller ve çalıştaylar, Ardahan balının tanıtım CD si ve belgeseli Kurtuluş şöleni ve konserler düzenlenmektedir.

16:43, 17.04.2013