BAŞKAN DEMİR, ARDAHAN DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Faruk Demir, Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Baydar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine yönelik hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Demir, “Amacımız Ardahan’da tarım ve hayvancılığın daha iyi yerlere gelmesi. 27.05.2020 tarihinden itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesine Karkas Sığır Eti göndermeye başladık. Et entegre tesisimiz tamamlandıktan sonra etimizi kavurma olarak göndereceğiz.” dedi.