• 18 Nisan 2024, Perşembe

BAŞKAN DEMİR, SERHAT ŞEHRİ ARDAHAN’IMIZIN' İL OLUŞUNUN 29.YILI KUTLADI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Serhat Şehri Ardahan’ımızın il oluşunun 29’uncu yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demir, masajında; Kazım Karabekir Paşa’nın “Boğazlar Boğazımız, Kars-Ardahan Bel Kemiğimizdir” sözleriyle de anlaşıldığı gibi stratejik birçok öneme sahip olan Serhat şehri Ardahan’ımızın il oluşunun 29’uncu yılı kutlu olsun.

Baldan kaşara, yağdan peynire birçok yöresel lezzetiyle adından söz ettiren Serhat şehri Ardahan’ımızın Kars’tan ayrılarak il oluşunun tam 29’uncu yılı.

Kışın kar beyazının süslediği eşsiz manzaralar içinde rüya gibi bir şehir olan, yazın ise zümrüt yeşilliğiyle gözleri büyüleyen bu güzel memleketimizin il oluşunun 29’uncu yılını kutlayan Başkanımız Faruk Demir, “Devletimiz, zamanın hükümeti ve emeği geçen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.