• 25 Nisan 2024, Perşembe

CUMHURİYETİMİZİN 98’NCI YILI, COŞKUYLA KUTLANDI

Ardahan'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’nci yılı, halkımızın yoğun katılımı ile düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

(28 Ekim) Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başlayan kutlamalar, bugün Valilik makamında pandemi kuralları çerçevesinde tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti.

Protokölün  tebrikleri kabulünün ardından Kongre Caddesinde düzenlenen tören programına geçildi. Burada ki programda Valimiz Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar ve Belediye Başkanımız Faruk Demir, halkın, askerlerin ve öğrencilerin bayramını kutladı.