• 28 Mart 2024, Perşembe

TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU, BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’i makamında ziyaret etti.

Başkan Demir, ziyaretleri dolayısıyla Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, ziyareti anısında yöresel Damal Bebeği hediye etti. Ayrıca Şehrimiz İş Dünyası için yapacak olduğumuz özellikle tekstil kent olma çalışmaları  ve projeleri hakkında bir süre sohbet etti.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Çankaya Belediye Meclis Başkan Vekili Özgür Erdem İncesu, Sabah Gazetesi Haber Müdürü Erhan Öztürk ve Gazeteci Deniz Zeyrek ve SARAR şirketinde Sarar Grup Protokol Müdürü Alaattin Çoban ilimizi ziyaret etti.