ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAV SONUÇLARININ İLANI

13 Temmuz 2026

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAV SONUÇLARININ İLANI

En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday listeleri ile yedek aday listeleri belediyemiz sınav kurulu tarafından belirlenmiştir.
Sınav Sonuçlarına İtiraz
Sınav sonuçlarına, başarı listesinin Belediyemiz (https://www.ardahan.bel.tr/) internet adresinde İlanından itibaren 7 gün içinde yazılı olarak itiraz edilebilir. İtirazlar, sınav kurulu tarafından 7 gün içerisinde sonuçlandırılarak, ilgiliye yazılı olarak bilgi verilir.
Atama İşlemleri
Belediyemiz (https://www.ardahan.bel.tr/) internet adresinde başarı listesine göre sınavı asıl olarak kazandığı belirlenenlerden istenilecek belgeler ile belgelerin son teslim tarihine ilişkin duyuru yayınlanacak ve atanmaya hak kazananlar, duyuru da belirtilen süre içerisinde, istenilen belgeler ile birlikte atanmak üzere Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yazılı başvuruda bulunacaklardır.
Belediyemizce yapılacak belge incelemesinden sonra atanmayı haiz olduğu tespit edilenlerin atamaları yapılır. Ancak atama için ön görülen koşullara uymayan, gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen veya güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan adayların atamaları yapılmayacaktır.
Atanmış olsalar dahi atanma şartlarının taşımadığı tespit edilenlerin atanmalarının iptal edilmesi, atanılan göreve geçerli bir mazeret olmaksızın süresi içinde başlanmaması ya da atanma hakkından vazgeçilmesi sebebi ile boş kalan kadrolara başarı puanının sıralamasının ilan edildiği tarihten itibaren 6 aylık süreyi aşmamak üzere, aynı unvanlı kadrolar için yapılacak müteakip sınavı ilişkin duyuruya kadar, yedekler arasından başarı sıralamasına göre atama yapılabilecektir.
İlan olunur.
Ardahan Belediye Başkanlığı
Sınav Kurulu