• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 17 Nisan 2024, Çarşamba

ARBEL EKİPLERİNDEN MEVSİMLİK AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMASI

Ardahan Belediyesi ekipleri, sonbahar mevsimine girilmesi nedeniyle park ve caddelerde mevsimlik ağaç budama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar çevre güvenliği alınarak özel ekipmanlarla yapılıyor.

Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatı doğrultusunda harekete geçen ARBEL çalışanları, şehir merkezindeki Milli Egemenlik Parkı ve Lise Caddesinde güvenlik şeridi çekerek uzayan ağaç dallarını buduyor. Okul önlerindeki alanlarda da yapılan budama işlemleri ile ağaçların sağlıklı gelişimi ve vatandaşların uzayan dallardan dolayı herhangi bir zarar görmemesi amaçlanıyor.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!