• 19 Nisan 2024, Cuma

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ FARUK DEMİR’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Miraç Kandili Nedeni İle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Demir mesajında;  10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Kandiller yüreklerimizin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Bizler de bu fırsatı manevi ve güzel duygular eşliğinde değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecedeki sevgi, hoşgörü ve paylaşımlar, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sağlayacaktır. Bu duygu düşüncelerle başta Ardahanlı hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum ”dedi.