• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 01 Ekim 2022, Cumartesi

ARDAHAN BELEDİYESİNDEN KAR VE BUZ TEMİZLİĞİ

Ardahan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir içindeki kar ve buzları temizlemek için hummalı bir çalışma başlattı.

Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatı ile harekete geçen ekipler, yayalar ve araç sürücülerinin olumsuz iklim şartlarından etkilenmemesi adına ter döküyor. Geçtiğimiz yılın ortalarında tarihinde ilk defa kentteki tüm yolları sıcak asfaltla tanıştırarak gönülleri fetheden Başkanımız Demir, ekiplerden kar ve buz temizliği yaptıkları sırada son derece hassas olmalarını istedi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!