ARDAHAN’DA 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Ardahan’da da coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinden itibaren bir araya gelen vatandaşlar, meydanlarda toplanarak hem taleplerini dile getirdi hem de bayram havasında etkinlikler gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanımız Faruk Demir ile partisi Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe örgütlerinin de katıldığı kutlamalara renkli görüntüler damga vurdu.
Şehir Stadyumu kavşağından PTT binası önündeki miting alanına doğru gerçekleştirilen kortej yürüyüşü sonrası sırayla konuşma yapan katılımcılar, birlik ve dayanışma mesajları vererek bayramın anlam ve önemine vurgu yaptı. Daha sonra davul ve zurna eşliğinde çekilen halaylarda genç-yaşlı yüzlerce kişi doyasıya eğlendi.
Bir bayram havasında yapılan kutlamalarda partisi CHP ile birlikte yer alan Başkanımız Demir, kendisini sevgi çemberini alan vatandaşlarla birlikte davul-zurna eşliğinde dakikalarca halay çekti.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı etkinliklerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, kutlamalar müzik, sloganlar ve çeşitli etkinliklerle devam etti. 1 Mayıs, emekçilerin dayanışmasını ve ortak mücadelesini simgeleyen bir gün olarak bir kez daha coşkuyla kutlanmış oldu.