• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 02 Ekim 2022, Pazar

BAŞKAN DEMİR, PARTİLİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, sonuna yaklaştığımız Ramazan ayında dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe örgütleri ile iftarda bir araya geldi.

Lezzet-i Kür restoranında verilen iftar yemeğinde Başkanımız Demir’in davetlisi olarak CHP’li isimler arasında İl Başkanı Yalçın Taştan, İlçe Başkanları, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, İl Genel Meclisi Başkanlığı ile Çıldır Belediye Meclis Üyeliği yapan Baha Yunusoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!