• 20 Nisan 2024, Cumartesi

BAŞKAN DEMİR, ANADOLU AJANSININ 102’NCİ YAŞINI KUTLADI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız Demir mesajında, Kurtuluş Savaşı'ndaki haklı mücadelenin dünyaya duyurulması, halkın bilgilendirilmesine yönelik doğru ve yansız haberciliğe duyulan ihtiyaç nedeniyle 6 Nisan 1920'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansının, habercilik alanında daima öncü kuruluş ve güvenilir haber kaynağı olduğunu kaydederek şunları ifade etti:

“Millî Mücadele yıllarından bu yana Türk halkını bilgilendirerek Türk milletinin sesini tüm dünyaya duyuran ve yanı sıra sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar milletin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanan Anadolu Ajansının 102. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan bütün personelini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."